Results »

dag fyra

WOW jag är inte lite sen HA.HA.HA Vi gör så här, jag beskriver ett par av mina vänner, så vet ni vilka ni är :) Och, jag kanske inte kommer ta alla + jag skriver gggggganska kortfattat.

(kamraterna kommer inte i någon speciell ordning)

Vän 1: Jag skulle säga att du är en av dem som har haft störst inverkan över mitt liv. Många av vännerna jag skriver om nu har jag träffat genom dig på ett eller annat sätt U H U
Jag tror du tar fram mina konstigaste sidor, giraff-alter egon etc, men ärligt talat var det det jag behövde efter att ha varit en ganska blyg unge. Tack V u V. För att väga upp snyftinlägget, påpekar jag att du är JOBBIGT. BESSERWISSRIG. Dessutom är skämten om fast mat inte roliga längre

Vän 2: Vi hängde oftare i 6an-7an men jag uppskattar dig fortfarande mycket som vän. Du lyser upp tråkiga franskalektioner med dina akvariumspingviner och är typ...någon jag ser upp till....talangfulla människa...... Tack för att du stöttat mig på alla idrottslektioner som den konditionslösa människan jag är ; ~ ; (Krya på dig också!)

Vän 3: Du är en bra vän för att man kan göra mycket med dig inte på det viset,,,. jag anser dig vara en av de töntigaste medlemmarna i vårt gäng, ärligt talat, med Twilight och Jedward och whatnot, men du är liksom ganska cool med det idk. Du tar också mina töntiga intressen med en klackspark måns zelmerlöw och har bra sinne för humor. Ofta. Ibland. Ok nej egentligen inte. Jag hoppas vi kommer kunna spela tillsammans mer i framtiden, jag väntar på det där flickbandet alltså

Vän 4: Schysta tjejen med senaste nyheterna inom anime- och spelvärlden. Håller koll på allt för oss oansvariga, och har stort tålamod måste jag säga! Förlåt för alla gångerna vi glömt dig OTL
ps. väntar med iver på att du skaffar dA hahahha

Vän 5: Coolaste katten, liksom många av mina vänner en besserwisser, men verkar acceptera det. Typ. Inte så mycket. Ett levande bibliotek när det gäller franskagrammatik, punkmusik och urtidens tidperioder. Lär mig om allting från manlig anatomi till hur man gör mandelmassa. Någon att dela kulturen och musiken i mitt liv med, hehe och den enda som riktigt hakade på Rocky Horror Picture Show. Tillför den anarkistiska synvinkeln i gänget och startar en jävlarns massa debatter. Oh, och glömde jag nämna all jakt efter killar GDI YOU...
Men saker att tänka på: Bränn inte sönder dig när det gäller skolan :( Och lämna oss inte för café 44......

----

Man wow det var ett långt inlägg. Jag ber om ursäkt över att jag är så känslosam, jag blir bara lite konstig av att skriva. Tänk vad jobbig jag skulle bli ifall jag började dricka. Kan ni tänka er fyllesamtalen och/eller smsen HAHA.
Jag ber lite om ursäkt till den enda person som kanske läser vår blogg. Det här inlägget var fullproppat med internskämt. Fråga om du undrar nåt i guess??

Förlåt mig för all text. Jag lämnar er till denna hälsning:





citronglass

/Maria

Dag fyra.

Eftersom Alicia förekom mig här, så behöver jag väl inte rabbla upp alla mina vänner igen. Fast jag skulle vilja göra ett tillägg. Utanför vårt härliga fudge-gäng är min bästa vän Affa (vilket självklart inte är hennes riktiga namn, det vore ju urdumt), vars blogg det finns en länk till nere till höger. Hon är min mobbade ett år äldre vän.
Sen har jag ju en massa vänner UTANFÖR skolan också, som jag fått på mina konvent. Dock verkar mina närmare vänner misstänka mina konventvänner för att vara fantasifoster. Detta är absolut fel. Absolut.

Förresten, var inte bloggen till för att berätta om vad som hänt under dagen och liknande tjafs? Nu babblar vi bara om oss själva istället. Jag tänkte bryta trenden och berätta vad jag har gjort den senaste timmen; jag har arbetat med mitt arbete om (KONSTPAUS)Teophastrus Bombastus Phillipus Aureolus Augustinus von Hohenheim. Det är en man med ett namn som heter duga.

/Linda

*trummvirvel* DAG 4!

Eftersom det inte verkar som att Maria kommer att göra dag 3 så tyker jag att vi ska göra dag 4 :D

Update: Dag 4-Mina bästa vänner

Mina bästa vänner är lindamariaeimairismalinochvera. Okej det där kanske inte säger er så mycket men mina bästa kompisar är iallafall de som har den här bloggen, alltså Linda och Maria + fyra till som heter Eima, Malin, Iris och Vera fast Vera är lite mobbad för hon är ett år äldre och är inte med i vårt C0oL4 gäng 'Fudge girls' a.k.a Manga, Gossip girl eller typ TöntigaochjättebraBöckerssomHarryPotter.

Ja det var typ det. Jag tänkte lägga upp en bild fast sen visste jag inte om alla ville vara med så jag struntade i det C:


MANET
Jag gillar inte inlägg utan bilder så det fick bli en favorit i repris helt enkelt XP
God Jul /Alicia

Alltså jag fattar inte hur man lägger upp bilder.




/Linda
Oj jag missade visst en dag men om man missar en dag tar man den väl senare I guess.

Alltså gaahh jag hittade typ INGEN bild på mig där man ser hela mig, jättekonstigt. Antagligen för att jag är proffsfotografen och ingen annan kan ta lika bra bilder. Eller för att jag bara har mina egna bilder på min dator och för att man inte tar så många helkroppsbilder på sig själv :P

Anyway jag hittade en bild från i somras där jag förövrigt ser jättesur och konstig ut. Hon till höger är min kusin henne kan ni ignorera.
jag
Typ så här brukar jag se ut, jag gillar blommiga, spetsiga och söta kläder hihi. Plus ett par jeans typ. :3 btw jag är även deltids lolita(japansk modestil, googla det) fast det är jag bara på konvent och random japanevent (HAHA RIM).
För det första, jag har redan presenterat mig så jag behöver inte göra det igen. För det andra, kameror, öde öar och datorer går inte ihop. Alltså ingen nytagen bild. Jag skulle kunna beskriva hur jag ser ut, men jag tvivlar starkt på att det skulle bli särskilt intressant.
Över till det roliga! Tio fakta om mig:

1. Jag är nykterist, och det är riktigt kul(även om det inte direkt är någon skillnad från hur det var innan, eftersom jag är minderårig).

2. Jag är en fetare besserwisser än Alicia, eftersom jag inte gör fel på riktigt. Jag kan alltså rätta folk med gott samvete.

3. När vi ändå är inne på det spåret kan jag nämna vad jag i egenskap av besserwisser stör mig allra mest på. De som inte kan skilja på sniglar och snäckor, och de som inte kan skilja på mossor och lavar. Vilket ingen utom jag och biologerna kan. Jag hatar er alla.

4. Jag tycker att tysk grammatik är väldigt vacker, vilket förmodligen är Cornelia Funkes förtjänst. Kommateringen! Verbets placering i bisatsen! Citattecknen!

5. Eridan är mitt favorittroll i Homestuck. Eller borde jag använda imperfekt? Jag sörjer djupt här. Apropå det, jag har cirka 500 sidor kvar till sida 6000 nu. Så jag är sådär härligt halvt efter alla.

6. JAG tycker fortfarande om manga och anime, jag ägnar mig bara inte så mycket åt det längre. Dock tror jag att jag inte skulle klara av att läsa One Piece just nu, alla ljudeffekter rör till allt.

7. Jag går på flöjt, teater, frilufsare, orientering och bild- och formkurs. Slå det den som kan!

8. Och på teatern är det nu bestämt att vi ska spela Romeo och Julia. Marias teatergrupp ska göra ett collage om mod. Jag skulle tro att vår pjäs är liiite roligare. Liiite.

9. Jag tenderar att ogilla vad jag gillar och gilla vad jag ogillar, för att i slutändan inse att jag hela tiden gillat det jag ogillat och ogillat det jag gillat. Så lita inte på mig!

10. Jag är världens sämsta religionskritiker. Vad som en fridfull SO-lektion börjar i en debatt om Noaks ark slutar i att jag drastiskt skriver DÖDA i min debattpartners skrivbok.

/Linda (som precis NU kom på att hon glömt en massa viktiga saker! Varför skrev hon det där om religonskritism? Hon borde ha tagit med något om Fantomen istället!)
Jag tänkte att jag behövde variera rubrikerna lite.

Så till ämnet: en nytagen bild på mig själv. Oh wtf ingen läser ändå den här bloggen, jag tar en bild på mig själv. /Enormt fin bild Maria,den första alltså C:/

Och så vad det tio faktapunkter då.

1. Jag gillar töntiga tv serier som tex. Gossip Girl (jag känner att detta blir lite upprepning :P) och innan jag kände till tv-serien trodde jag att den hette Lipgloss Girl ungefär så visade den sig vara, fast lite bättre.

2. Nya roliga komedier som typ Baksmällan, Johnny English och Mr Bean(okej den var inte så ny) tycker jag egentligen är ganska tråkiga :P men jag sitter ändå där och typ ha. ha. ha. Däremot mina töntiga tvserier tycker jag är jätteroliga.

3. Jag är en fet besserwisser, fast mest mot mina kompisar som också är feta besserwissar så det märks inte så jättemycket om inte med någon annan.

4. Jag älskar att sticka och virka så mina kompisar brukar kalla mig för mormor eller gumma C:

5. Jag älskar att spela wii golf så mina kompisar brukar kalla mig för morfar eller guppe C:

6. Hehe undra om jag egenligen är 74 isället för 14.

7. Jag har varit en stor manganörd, faktum är att alla vi på den här bloggen har varit det/rubbar den hemliga identiteten/ :P

8. Jag gillar att titta på bak och matlagningprogram men mest för att typ 'åh vilka goda muffins! Dom ska göra någon gång' fast sen gör jag dom aldrig.

9. Jag läser flera random fotobloggar. Nu är inte det så konstigt eftersom jag har en systemkamera men grejen var att jag typ gjorde det för ett halvår sen också.

10. De ultima!JAG HATAR FLYGPLAN. Eller inte. Jag har typ ingen rolig faktapunkt kvar. Eller kanske att jag typ älskar att gå runt i regnjacka och regnbyxor. Och då menar jag inte i skolan eller på stan utan typ på scouterna när vi har hajk och seglar eller på landet. Men det är så skönt att typ kunna sätta sig på något blött eller plaska i vattnet utan att bli smutsig :D oooookej alicia. säger alla.

Aja det var alla det...dom blev ganska långa men bra. säger vi :3
Good bajs /Alicia





(Linda missade dag 1!)

Okej, så, en nytagen bild på mig:

Min kind är så svullen efter käkoperationen ; _ ;
Skämt åsido, så kan jag visa upp min lagom luddiga twitterprofilbild, ännu en gång:
aaaaaha.ha.. suddig

Då till faktapunkterna, sånt är alltid kul!

  1. Jag spelar piano och flöjt. Flöjt spelar jag tillsammans med Linda.
  2. Jag följer Måns Zelmerlöw på twitter och njuter av varje sekund
  3. Jag dricker inte läsk/kolsyrade saker haha;; eller jag tvingar i mig en klunk då och då.
  4. Jag har en dålig vana att bete mig som om jag vet mycket om en sak när jag egentligen knappt har en aning om vad det är– t ex Supernatural, Doctor Who haha
  5. ^apropå det säger jag mig vara ett fan av The Ark men jag har hört typ... 3-4 låtar??
  6. Jag hade och har fortfarande en crush på Magical Mr Mistoffelees från Cats-filmen

7. Jag lovar, jag är inget fan av Justin Bieber, men jag försvarar honom liksom automatiskt om nån hater kommer?? Jag gillar bara inte när människor ska avsky och önska döden utan nån riktig anledning;
8. Jag tycker ordskämt är SÅ HIMLA KUL......
9. Jag säger mig respektera andras åsikter, liksom vara cool med saker, men lita på att jag förmodligen kommer börja argumentera ifall du tycker rakt emot vad jag tycker..
10. Jag har en gång börjat grina till låten Maria från West Side Story LMAO jag tror det sammanfattar hur musikalfjantig jag är;;;;;;;

Slutsats: Jag är en aning dubbelmoral och gillar ironiskt(?) många av dom töntigaste halvaktuella, svennepopstjärnorna.

//ciao maria

Presentation day 1

Jag heter Alicia och jag är 14 år. Jag gillar choklad väldigt mycket, faktiskt söta saker i allmänhet, jag har gillar allt som har med vampyrer att göra (twilight, ja-random kopior av twilight, ja-andra snygga glittriga vamyrer, ja-blodiga mangavamyrer, JA osv. The list is oändlig). Ehm jag gillar också random tv-serier som t.ex OC One tree hill, Gossip girl och Vampire diaries eller som alla coola personer säger, VD (obs. ironi). Ehm vad mer? Jag är ibland väldigt otålig som typ när man gör ett jättejobbigt mattetal i tre timmar och sen så blir det FEL GAAAAH. den sortens otålighet. Ja det var typ det, man kan ju inte avslöja för mycket :P

Goodnight alla jättemånga braiga läsare C:

Presentation, dag 1

......fast jag har redan presenterat mig??

Jag heter Maria, och har i skrivande stund en svullen kind och svårt att prata, pga käkoperation. Jag har 4 aktiviteter i veckan (/skryter) bl a kör, piano, och teater. Jag spelar också flöjt med Linda, och det var genom henne jag lärde känna Alicia.

Jag har en mänd töntiga intressen, däribland musikaler och tecknade serier såsom Fables, Homestuck och Adventure Time. Jag följer Glee, och är ett fan av Starkid. Aktiv tumblranvändare och har börjat kolla på Doctor Who för att fatta vad typ hela tumblr snackar om. Är dock på första avsnittet;;;

Jag ritar mycket, mest fanart och har en dA på http://stabiro.deviantart.com/

Jag har en katt, hon ser ut som en av bakgrundsdansarna i Cats, fast tjock.

Det var ungefär allt om mig! Ciao.

/Maria

JÄTTEROLIGTÖNTIGBLOGGGREJ :D

Hallihallå C:
Jag tänkte att vi kunde göra en sån här jätteroligtöntigblogggrej (obs. Linda jag vet att man inte ska ha tre konsonanter efter varandra men jag vill det, så då får det bli så C:). Aja det är iallafall så att man ska skriva ett inlägg varje dag om det som står här på lístan, tyvärr så fattas det några dagar men det är för att jag hittade listan på en annan blogg och hon hade tagit bort några punkter, vet ej varför. Men jag tycker att alla kan göra den så blir trippelt så jätteroligt, dessutom så skriver förhoppningsvis minst en av oss varje dag då.

THE LIST:

Dag 01 - Presentera mig själv

Dag 02 – En nytagen bild på mig & 10 faktapunkter om mig
Dag 03 – Hur jag ser ut en vanlig dag
Dag 04 –
Dag 05 – Min dag
Dag 06 – Vad jag stoppar i munnen under en dag
Dag 07 – En bra och en dålig egenskap
Dag 08 – Mina husdjur
Dag 09 – Vad jag vill göra i framtiden
Dag 10 – Det här stör mig
Dag 11 – Ett minne jag aldrig glömmer
Dag 12 – Mitt rum
Dag 13 – I min väska
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Det godaste jag vet
Dag 16 –
Dag 17 – Det här är jag beroende utav
Dag 18 – En liten berättelse om något som hände när jag var liten & en bild sen jag var liten
Dag 19 – Skriva om min vardag från morgon till kväll
Dag 20 –
Dag 21 –
Dag 22 – Det bästa YouTube-klippet
Dag 23 – Ett kort på din data
Dag 24 – Vad jag helst gör en helg
Dag 25 – En sak jag önskar jag fick uppleva igen
Dag 26 – Mina tre finaste bilder
Dag 27 – Fem webbsidor som jag ofta är inne på
Dag 28 –  Mina rädslor
Dag 29 –
Dag 30 – Det här får mig att gråta


Jag tycker att vi börjar imorgon :)
Pepp! (btw jag könner på mig att Maria kommer tycka att det här är roligt :) 
EN MANET foto: Alicia

Förutom Homestuck har Maria lurat mig att läsa en mängd andra dumheter, och däribland finns den förträffliga serien Fables. De brukar finnas på serieteket, så jag bestämde mig för att ta mig dit efter skolan för att låna volym 10, 11 och 12. Jag ville vara på den säkra sidan, så under en lektion som tillbringades i datasalen kollade jag upp om de fanns inne. Jajamensan! De var så inne ett gäng serier kan vara.

Väl på tunnelbanan damp jag ner i ett säte och satte mig att stirra ut i tomma rymden, såsom man gör när man åker tunnelbana. Jag avbryts dock i mitt stirrande av en röst, som visar sig komma från en tjej, som visar sig berömma mig för min fina Akatsuki-rock, och jaha hon var också konventare, nämen var hon på NärCon, så trevligt, cosplayar du, jaha, oj nu måste hon gå av, trevligt att träffas, adjö. Tänk att en fånig jacka med röda fluffiga moln på kan skapa en sådan gemenskap, om än kortvarig, mellan två vanliga tunnelbaneresenärer!
Fortfarande kvar på tunnelbanan kan jag inte undgå att höra hur en tjej några bänkar bort högljutt och upprört pratar i sin mobiltelefon. Tydligen vill hon köa någonstans för att få VIP-biljetter till något för att göra något som aldrig kommer gå att göra igen. Oj, tänker jag, vad är det här för en stor fet konsert som jag inte hört talas om? Nämen tänker hon köa hela natten? Efter att jag lyssnat på hennes samtal ett tag inser jag att hon tänker se när Twilight-skådespelarna dyker upp här i staden. Twilight. Och hon pratade som om det var liv eller död (vilket det visserligen brukar handla om när det gäller vampyrer, men jag hoppas ni fattar vad jag menar).

Framme i biblioteket då. Här upptäcker jag att ETT BROTT HAR BEGÅTTS. Någon har lånat Fables 11 och 12 under den dryga timme det tagit för mig att komma hit! Jag tror vi har att göra med en värsta sortens bokskurk. Assistent Andersson, inled genast den tekniska undersökningen! Lyckligtvis fick jag tag i volym tio innan marodören, så dagen är inte helt förstörd.

/Linda
(som nu inser att hon florerat och inlägget blev alldeles för långt)
(och som även inser att hon inte är helt på det klara med vad florera betyder)
På fredagar råkar det vara så att jag spelar teater. Och efter många om och men, då vi allvarligt diskuterat Star Wars, Harry Potter, De Tre Musketörerna och vid ett kort men lyckligt ögonblick Homestuck, kom vi till slut nästan överens. En gammal Shakespeare (fast de flesta, faktiskt alla, av hans pjäser är ju rätt gamla) sitter aldrig fel!
   Så vår respektingivande teaterlärare Viveca delade in oss i grupper om tre-fyra personer och gav varje grupp en Shakespearepjäs att göra en kort sammanfattning av. Tyvärr visste Macbeth-gruppen bara att alla dog i slutet, och Othello-gruppen att det var en orm med på något vänster, men de fick låtsas att de visste. Själv blev jag och min grupp tilldelade Romeo och Julia, vilket inte medförde några större svårigheter. Vi dog mest (som ett exempel på detta kan Julias väninnas replik passa; "Julia är död! Igen!").
   Fast det var så trevligt med Romeo och Julia, vill min våldsbenägna teatergrupp bara spela Macbeth, mest på grund av att alla dör i slutet och för att gruppen som gjorde sammanfattningen gjorde det riktigt roligt. Men ingen vet ju ens vad den handlar om på riktigt! Jag och Viveca såg en kort stund i samförstånd på varandra och mumlade för oss själva:
"When shall we three meet again
In thunder, lightning, or in rain?"

Kamera! :DDDDD

Jag fyllde år igår och jag fick en systemkamera :D
Åh jag älskar att fota, igår och idag har jag tagit samanlagt 466 bilder.Spam av bilder:
Blommmor C:
Själv är jag nog mest nöjd med bilden på lövet. Tack Linda för enormt bra fotogrisning :)

Som Maria tidigare hotat med, kom det sig att jag fick gå till flöjtlektionen ensam idag. Men tro nu inte att detta är något negativt, tvärtom var det riktigt skojigt. Lektionen inleddes med att jag klarade vibratoskalor (vibrato: när tonen är sådär vågig) till översvallande beröm. Därefter spelade jag en lysande Balett som gjorde flöjtläraren lyrisk, och fick smarta flöjttips som Maria aldrig kommer få lära sig nu. Lektionen avslutades med att jag fick två skivor torkad mango. Ha!

När den fantastiska lektionen mött sitt slut besökte jag biblioteket. Där lånade jag (på en god väns inrådan) Bram Stokers Dracula, vilket var lite kul. Jag trodde ju att jag visste att den handlade om, med vampyrer, Transsylvanien och Whitby, men utöver det visste jag ju ingenting. Tänka sig! Advokater och Flintskallar! Mycket förvånande, må jag säga.

/Linda (som vill tillägga att i förkylningstider är ALLA potentiella smittospridare, och man bör inte vara alltför snabb med att döma någon)

Ursäkta att jag avbryter...

...men jag måste få veta. Är det här en blogg eller är det en Här-bråkar-vi-om-ett-magitvprograms-underhållningsvärde-och-anklagar-oskyldiga-stackare-för-att-vara-smittokällor-grej?

~

About förra inlägget.
Lång inehållsrikt inlägg is långt inehållsrikt inlägg
Förresten tycker jag att Helt magiskt visst var bra fast inte jättebra men straffet i slutet var ju jättemobbat :P

:(

Noooo Maria bli inte sjuk :C

Ursäkta mig, men

Magiprogrammet var jättebra. Så det så. Ditt argument för att det var dåligt är alltså ungefär att det var korta och komplicerade framträdanden? Vad ska det betyda ens!! Skärpning, Linda!

Jag såg en sån där grej tidigare idag. Så här gick den: "Saken till höger om dig kommer bli din dödsorsak". Den här bilden var det:
(Snyggt instagrammad bild, dåligt tagen med iPhonekamera snyft jag saknar min scannersladd)

/Maria (som på grund av en smärre förkylning kanske missar morgondagen i skolan, och vem är det då som får gå ensam till flöjten? JUST DET.)

EDIT: Jag erkänner att det där krossade glas-straffet var ganska konstigt tho??
Att spela Alfapet med mamma är något av det mest undergångsdömda man kan göra. Hon lägger sådana där fåniga små ord på smarta ställen, och får sjukt mycket poäng för det. Fast jag måste säga, att även om mamma leder stort, är det jag som prickat in de snyggaste orden. Medan mamma fånat sig med ord som byk och dy, har jag lagt eleganta ord som purist och spirea. Det är nästan så jag borde få lite stilpoäng.

Nog om det. På kvällen kollade jag på det där magiprogrammet i SVT 1, och det var riktigt uselt. De tävlande gjorde bara ett nummer åt gången, så grejen med långa och genomtänkta framträdanden gick liksom förlorad. Jag föredrar också enklare framträdanden med ballonger och näsdukar, än de med handbojor och lådor.

Det bör tilläggas att om jag stannade hemma varje gång jag blev lite förkyld, skulle jag vara borta från skolan halva läsåret.

Linda (som på grund av en smärre förkylning bara kan andas med munnen för tillfället)
DON'T FORGET ME I BEG ok screw that jag kan inte texten

Jag har sorgligt nog blivit förkyld. (Linda, stanna hemma om du är sjuk så smittar du inte..............) Få se om jag kan åka till Uppsala ikväll ändå. Planen var att se Tolvskillingsoperan :)

Jag kände behovet att blogga lite själv också, nu när Alicia lagt upp sina fina bilder! Och jag kan inte blogga om något annat än mina teckningar så....
lmaolmaooo
Det här var en skiss jag hade förberett för Alicias födelsedag (Måndag!!)  men NOPE HAHA. För det första,,, deras ansikten, och uppläggningen var på tok för lik bilden jag ritade för ganska länge sen kolla lmao jag upprepar mig själv

Vår skarvade sladd som man behöver för att skanna saker till den här datorn /skriva ut stuff är trasig så jag kommer inte kunna lägga upp så mycket bilder på ett tag :(

/Maria
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.