Results »

Foton

Dom här två bilderna har jag tagit den här veckan...
.
...med min mobilkamera(!). För att säga det själv tycker jag de är ganska fina, iallafall blombilden :)

bananpudding

Jag var bara tvungen att följa JepicUnicorn på twitter. Bara för att.

/Alicia

Sötaste någonsin ubububu



(*//////*) papegojkycklingar

/Maria som för en gångs skull skrev ett ovanligt kort inlägg
Det var en gång en flicka som på helgerna bodde med sin familj på en i princip öde ö. I familjens hus fanns en kamin, som var bra att ha under den kallare delen av året. Men när hösten kom, och familjen försökte elda i kaminen, var de tvungna att utrymma huset på grund av en märklig odör. Därför fick den stackars familjen frysa den helgen.
På grund av detta kom det att dröja till dess att kaminen skulle användas igen. Men så en vacker dag fick fadern i familjen för sig att rensa skorstenen. Och inte undra på att han blev förbluffad, när en välstekt koltrast trillade ut. Han drog slutsatsen att koltrasten måste ha byggt bo i skorstenen och sedan trillat ner.
Nu kunde familjen leva varma och lyckliga i alla sina dagar!
Sensmoral: Bygg inte bo i skorstenar, för då dör du bara.

/Linda (vem annars?)

Jag är svag för tester, okej?

Okej, jag gjorde Marias fåniga test och tydligen är jag lik en pony vid namn Applejack. Löjligt namn, om ni frågar mig. Och det där är ju inte riktiga My Little Ponies! De ska ju vara större och lite knubbigare, eller hur?
Hursomhelst, Maria har rätt i att det finns folk som ser på det där. Folk och folk, sa Gustav Vasa. Konventare brukar i alla fall till och från förfasa sig över att jag inte ser på det där nymodiga ponnygrejset. Men jag tror faktiskt att jag till och med föredrar Vampire Diaries. Där har de i alla fall riktiga namn.

Alla mina inlägg är så negativa.
Linda

Damon, Jedward och... scouterna?

Maria du la ut den på facebook.  Suck. -.-
Hejsan, jag har inte bloggat på ett tag.
Det beror mest på att jag har:

•sett första avsnittet av  the vampire diaries säsong 3
•varit på en gratis spelning med Jedward
•varit strandsatt på en öde ö utan mobil eller dator

Första avsnittet av VD var AWSOME :D <33
Älskar Damon <3
Om ni inte vet var vampire diaries är så får ni söka upp det eller se på den omedelbart för den är bäst C:

Damon, Elena och Stephen

Spelningen med Jedward var också jätterolig fast det var sjukt mycket folk och jag är ganska*hrm kort så jag såg typ ingenting XD Och om jag inte har nämnt det så ÄLSKAR JAG JEDWARD. Däremot älskar jag inte deras musik, den suger, tyvärr. Men de är coola och roliga och skojiga och söta och sjuukt snygga <333333
http://www.youtube.com/user/JEDWARDTV#p/u/8/58gnn96o9LA

John Grimes till vänster och Edward Grimes till höger

Sista punkten. Ehh jaaa... Det var en invigningshajk och vi blev kidnappade av de äldre scouterna. Vi blev förda med ögonbindel till en liten ö där vi skulle samla ihop mat och utrustning som de hade hängt upp i träden. Sen satt vi och hade  allmänt tråkigt fast det var ändå jätteroligt :P
Tyvärr har jag ingen bild efersom jag inte hade någon mobil (gahhhh).
Det var allt jag hade att skriva nu tror jag så hejdå :)

spammen fortsättteeeeeeer

Och jag som precis länkat bloggen på facebook aaahhh vad ska folk tro

Ok så jag har börjat titta på möjligen det töntigaste någonsin. Men till mitt försvar har det en löjligt stor fanbase och jag ville inte vara utanför. Som sett på http://bronies.memebase.com/ haha
För er nyfikna hahahahah jag kan inte sluta skratta åt mig själv

Men, så tänkte jag; Huvudpersonerna är ju sex pers! Precis som vi! Det måste vara ett TECKEN--
Så jag gjorde det här testet: http://www.quizazz.com/quiz.php/888694/Which-My-Little-Pony-Friendship-is-Magic-pony-are-you/ , men mest för att jag ville lägga upp en sån där grej på bloggen. Länkat för dom som vill vara med på det roliga dvs ingen .Which My Little Pony: Friendship is Magic pony are you?



Twilight Sparkle
An all-round goodie, you're noble at heart and strict about following morals. Your intellect surpasses the common pony; you have a great eagerness to learn more and fill your mind with knowledge. While you can sometimes be labelled as a "smarty pants", you always keep true to yourself and would much prefer to stay your brilliantly-brainy self than become someone you're not. A lot of people would consider you an excellent role model; not just because of your intelligence, but because you're also so genuine and virtuous.

Take this Quiz · Browse Quizazz



Jag blev huvudpersonen suck itttttt

Och jag avslutar med bilden jag slösat kvällen med att rita (medan jag tittat på avsnitten he) HUR RITAR MAN ENS PONNYS????

wow idk den såg finare ut förut

/Tja ba från bloggspammaren Maria som lovar att dra ner på bloggandet OTL


Lägg den här på er iPod eller iPhone och känn er genast bättre! ;)

/Musikalfantasten Maria

PS. Tre inlägg i rad! Keep up, ni andra!! DS.

yeahhh;,,



ok,,
so,,,
ill just leave this
right here


you guys vet ni om att om ni inte skriver inlägg själva blir det här homestuck art blog 24/7
eller jag-kan-inte-rita-bakgrunder-så-jag-lägger-geometriska-mönstrade-former-där-istället.blogg.se

/Anonym uh


Och skriver gigantiska rubriker, tydligen.

Då jag inte har några speciella planer idag (Ingen Jedwardspelning för mig, då jag fortfarande hämtar mig från lägesyrseln)har jag suttit och ritat i stort sett hela morgonen. Ifall det går vägen ska det bli mitt nya almenackeomslag. :)

Hursomhelst, jag kom ihåg Alicias kommentar om att Vampire Diaries har ALLT. Vampyrer, häxor, spöken, you name it! Men jag tror jag hittat en värdig fiende. Ett, eller kanske två sammansatta ord, HOMESTUCK. För ni lyckligt ovetande är HS en webbserie av Andrew Hussie. Läs den, så kommer det underlätta mina framtida svammel lite ;) http://www.mspaintadventures.com/)

Homestuck har
  1. troll
  2. utomjordingar (som är trollen, men w/e)
  3. häxor
  4. vampyrer
  5. coolkids
  6. robotar
  7. spöken
  8. knarkare sort of
and many moooooore

Och nu, till bilden jag ritat på, allt för att förlänga det här gudsförgätna inlägget.
lägger upp den på min deviantart ocksåthis is silly
Grimdark!Rose och Rainbowdrinker!Kanaya

min tecknarstil går igenom en lite awkward pubertetsfas nu men jag är ganska nöjd w/e w/e
Prövade att minska halsarnas girafflängd i photoshop, men gjorde det inte för det såg också ganska konstigt ut???

Ganska glad att jag börjar gradvis försvinna ur min mangafas,,
jag menar, jämför det där med det här
hehehehe kawaii desuminns ni guys? :)


Ciao! /Maria, ökänd bloggspammare

EDIT: Haha, ursäkta! Min lilla korrektur fungerade inte så bra som förväntat....Därför blev den här uppbumpad.  Men glöm inte min fina video jag postade förut! :(
Jag har ett sommarställe på en öde ö, befolkad av inget annat än spindlar. Här tillbringar jag helgerna, med endast en dator som länk till omvärlden. Inget rinnande vatten finns, sjön är svinkall och dasset luktar lika illa som det är fullt av spindlar.

Spindlarna, ja. De är överallt. Spindlarna är lite som Ryssland är på världskartor; vart man än vänder blicken ser man alltid lite av dem. Och jag är inte direkt bundis och bästis med spindlarna, även om jag kommit över fobin jag hade. Nu har vi ett fungerande men spänt förhållande.

Men tro nu inte att jag ogillar det här stället! Det är jättemysigt! Särskilt när det regnar in!

Förresten, när jag och mina kultiverade klasskamrater spelade alfapet kom en okultiverad kille i min klass förbi och utbrast glatt: "Men kolla! Det är ju som Wordfeud!" Man tar sig för pannan.

/Linda i ödelandet

Wordfeud

Jag har blivit beroende av wordfeud. Det är faktiskt roligt även fast ordlistan är mobbad. Som trots att den inte accepterar ett hederligt ord som RA, accepterar ett sådant tarvligt ord som NÅT. Aja Linda är hemma hos mig (Alicia) och vi har sett på Gossip Girl fast sen slutade Linda att kolla för att hon inte förstod vad någon sa. Det är klart att jag inte gjorde! De pratar en sådan sluddrig amerikanska att man inte ens märker att de pratar engelska. Det låter ju som om de mumlar i sömnen! suck. Goda nyheter. JAG KAN SE PÅ JEDWARD PÅ LÖRDAG :D Hajken blev framflyttad. Till på lördag kl 17 men ändå. Imorgon har vi prov GAHHH fast jag har prov på måndag istället :( Hoppas du är frisk då Maria :)
Bara en sak till angående det här med Wordfeud. Visst är det kul, men jag spelar ju självklart inte Wordfeud. Jag spelar alfapet i stället! Vi satt och spelade det på rasten idag (inte Alicia såklart, men mina lite mer kultiverade klasskamrater), som en protest mot digitaliseringen av allt som förblir bäst analogt.

Linda
och Alicia

/svimmar över tangentbordet

No, really, jag mår bättre nu, fast det var nog ganska bra att jag gick hem.
(RESUMÉ:) Jag har varit riktigt yr dom senaste dagarna, så jag var tvungen att gå hem från skolan.

W/E, jag tänkte lägga upp något roligare än en textpost. Tyvärr har jag inget roligt, så ni får en bild istället. ;O Den var skissad på insidan av mitt mattehäfte, så jag piffa' upp den lite i Photoshop.Avlång bild whoaaaa.
Fun fact, jag ritar Karkat så mycket att jag börjar få slut på filnamn åt bilderna. Den här heter karkotte.png.
Kanske borde jag namnge dom karkat1, karkat2 osv men det här är både roligare och mer personligt. Och så får jag ett helvete med att leta upp bilderna senare. Jag menar, "nahjustkidding" och "bannyd". What even.
Sen finns det bildnamnen från mina wapanesedar, också. "Fuyunekooo", "maidpandan", och "MisaMisa" 8/;;;;;



...Alltid när jag ritar Karkat får han så långa ben. why

/Maria, som inte pallar vara anonym längre, och som blivit ganska illamående av att sitta vid dataskärmen nu.

UNF och mystiska skolgårdshängare

Så, idag var man på sitt första UNF-möte då. För er ovetande står UNF för Ungdomens Nykterhetsförbund. Det var riktigt roligt, trots att mina kära medbloggare hade förutspått att alla skulle vara gubbar (de hade inte riktigt förstått grejen med att det är ett UNGDOMSförbund). Vi körde en omgång varulv och spelade Super Mario ett tag. Jag förstår inte riktigt hur vi lyckades göra det i tre och en halv timme, men det gjorde vi i alla fall.

Från bussen, på vägen hem, såg jag något jag alltid förundrat mig över. Folk som sitter på skolgården av alla ställen och hänger. Får de inte nog av skolan på dagarna? Eller är det kanske så att man skolkat, men mår dåligt om man inte får sin dagliga stora-feta-tegelbyggnad-dos? För mig är det i alla fall ett riktigt mysterium.
/Linda (vars identitet numera är röjd av Alicia)

Halloj

Hej, hej :) Idag var jag först och kollade på ett hus och sen med Linda-Oj förlåt LK- en stund på japandagen på östasiatiska, men det var typ slut och ganska dött när jag kom dit. Sen gick vi till sf-bok. Förresten vet ni Stefan från vampire diaries är med i the OC! :O Aja nu ska jag typ gå och lägga mig så godnatt, ses imorgon :) Alicia

Asienfestival och regn

Idag var det Asienfestival på Östasiatiska Museet. Själva festivalen var inte mycket att hänga i granen, men det var kul att träffa konventarfolk. Jag köpte några konstiga japanska friterade bollar på en pinne (som heter något smart jag inte kommer på i skrivande stund), i hopp om att få något matigt. Tyvärr var de ungefär som japanska munkar, och jag tröttnade lite på dem efter ett tag. När det gäller japansk mat lyckas jag alltid ta fel. Vid fyratiden dök Alicia upp, och dagen avslutades med SF-bokhandeln.
Nu sitter jag ute i ödebygden igen, och kommer inte komma härifrån förrän åskan drar över. Internet är halvdött, och datorns batteri tar sakta slut. Det regnar i alla fall inte in längre.
/LK

Alla älskar statistik!

Hur bleka och tråkiga är inte alla andra inlägg jämfört med HTML-proffsets?
Men hursomhelst, jag tänkte förstöra den mysiga stämningen av amerikanska pannkakor och tygkassar med lite härlig pessimistisk fakta. Enligt statistiken har vi fantastiska TRE unika besökare, och vi är sex personer som har bloggen. Vilket innebär att inte ens vi själva läser vår egen blogg.
Ha en bra dag!
Hälsar pessimisten LK

Lol vad var det där för inlägg.

"NOMNOM"
  VI GJORDE DOM DÄR AMERIKANSKA PANNKAKORNA ALICIA

Vi åt asfet frukost idag, så den skulle räcka som lunch också. Juice+äggröra+pannkakor+varmchoklad. Mums.
Fick knappt någon middag igår, då vi var på Håkan Hellström-konserten på Grönan (MB och en av dom opresenterade)
Skulle lägga upp lite bilder från dom tjusiga tygkassarna vi köpte, men Eima (Hon jag gick med<3) har ingen webcam på sin dator så nope. Kanske senare.

Also, lite skamlös reklam. Kolla min deviantART! Uppskattar alla besökare jag kan få ; u ;
http://stabiro.deviantart.com/

/MB

Nomnom

Heeeeej,hej.
Idag har jag ätit amerikanska pannkakor OWO

Fudgeproffsen





Denna skapelse tillverkade jag MB, LK och en till medlem här som inte har presenterat sig en. Jag tycker att den är riktigt fin :)
Vårt resultat                                                               Receptbild

Denna fina skpelse gjorde jag LK, MB och en annan peson som också är med här men inte har presenterat sig. Den var faktiskt fudgig i början, sen stelnade den och sen rullade vi ihop den. Sen var den inte så god.

Alicia :)

HTML-proffset ber om ursäkt

Jag, det vill säga hon med det ytterst fåniga kodnamnet LK, tog på mig ansvaret att lära mig HTML-koder för att fixa vår blogg. Jag kan inte säga att det gick jättebra, men det är bara för att bloggen är så osamarbetsvillig. Hursomhelst, förlåt om det fallit stjärnor från mitten av bloggen, det var inte meningen. Men enhörningsmuspekaren är meningen, den är ju jättefin. Den kommer vi behålla till dess att någon annan av oss lyckas ändra på koderna.
Ser ni förresten att jag lyckats fixa färger i texten?
Och en sak jag lärt mig jag tror MB blir lite glad över (om det nu går att se i hennes konstiga mac): ^_`abcdefghi

En mycket genomtänkt rubrik

Hej, hej.
Jag ska väl forsätta på presentationsgrejen antar jag så  ehm jag heter Alicia och jag gillar att spela piano, fota och se på/läsa allt som har med vampyrer att göra (jag är inget galet twilightfan). och framför allt så älskar jag choklad :3
Nu har jag inget mer att säga så hejdå :)

Presentationsgrej

Hey, så eftersom vi är en ny blogg och vi är flera som delar den, varför inte göra en presentationsgrej? Hursomhelst gör vi en presentationsgrej.

Första personen, dvs hon som skrev det där^ kan du (jag antar att vi högst kan ha ca en läsare) kalla MB. Mamsen säger att man inte ska säga sitt namn till främlingar!!!!!1 haha sorry. Mina main hobbies är bl a att rita, och hålla på med musik. Jag är galen i gillar Homestuck i skrivande stund, så jag är ledsen, men förvänta er massa fan art och lite svammel. Här får ni en självbiografisk bild.
no comments



Eh, jag då, den andra personen kan ni väl kalla LK. Roligare än så kan jag inte komma på. Jag gillar manga och sådant där japanskt grejs, och jag gillar inte särskrivningar och när folk inte kan skilja på de och dem (det kan de aldrig). Jag tycker om att gå på konvent också, fast det enda jag gör är att spela varulv och vika pappersstjärnor.

Notera att det finns annat folk också, men de är inte här för tillfället. Förhoppningsvis presenterar de sig själva snart, och det här behöver inte bli en tvåmansblogg.

Välkommen till min nya blogg!

Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.