Results »

Okej, jag vet inte VAD som gjort att vi inte bloggat men nu måste uppehållet få ett slut! Jag tror att det kan bero på att i takt med att vi närmade oss jullovet och läxtrycket lättade, fick vi så mycket tid över för allt roligt vi villa göra att det där med bloggandet kom i skymundan. Eller så var det för att Eima skrev så obeskrivligt bra att vi är rädda för att alla våra inlägg ska blekna bort i jämförelse.

Så, till bloggandet. Just nu sitter jag i en stuga på Ingmarsö, som är en ö i skärgården. Vi firar av tradition alltid nyår härute. Inte vet jag varför, men tradition är tradition, så är det. Nåja, det är riktigt mysigt. Jag har med mig pärlor och paljetter att pyssla med, och kostymdraman och Miyazakifilmer att se på. Och så förstås, pricken över i:t. SUNES JUL. Briljantare julkalender har sällan skådats.

God fortsättning!
Önskar Linda.

Dag 1: Presentation!

Ok, då var det äntligen dags för denna mystiska Eima att äntligen dyka upp.

Tja, mystisk och mystisk, jag har nämnts lite då och då i förbi farten.
Aja jag heter Eima som sagt och ja... jag var inte riktigt med på noterna när bloggen startades, faktum är att jag är allmänt efter min tid och är typ sjukt oteknisk.
Jag har iphone och sånt men jag är verkligen efter när det gäller teknik. Jag har haft min iphone i lite mer än ett halvår och fick igår reda på vad kik var.. OTL

Jag är musikgalen! Jag älskar musik och jag klara mig nog inte en dag utan den. jag lyssnar mest på rock, punk och lite indieaktigt. Jag lyssnar mest på gammal musik (host Maria) men jag börjar komma igen min egen tid och lyssnar på fler och fler nya artister.

Jag är också en nostalgiker, jag hade helst levt antingen på medeltiden med riddare och vackra kläder och slott osv. eller i 1800-talets viktorianska värld, med gentlemän och återigen alla dessa vackra kläder, dock är det ur min feministiska synvinkel fel eftersom det var ett mansdominerande samhälle. Men helst av allt skulle jag nog velat vara runt 20 på 70-talet, fatta vad coolt att t. ex. gå på the Clash live! Åh jag är född i fel tid, gråt.

Det var lite om mig, mer får vi ta imorgon. Jag är nu hemskt trött och till råga på allt sjuk.

 

//en sjuk, men dock ytterst nöjd (med sig själv), Eima


ps. jag vill ha en egen kategori! (oteknisk, hjälp mig!)

Jag hakar inte på trenden att berätta om vad jag tänker på när jag tar mig hem från skolan, eftersom jag inte tänker något när jag tar mig hem från skolan. Jag är för upptagen med att gå.

Husdjur har jag inga (förutom några döda spindlar i diverse hörn), så jag hoppar över dag åtta.

Så, vad vill jag göra i framtiden? En massa saker. Jag ska rädda världen, vara journalist, föda barn, resa till alla världens hörn (men aldrig till USA), extraknäcka som lärarvikarie, vara detektiv, lära mig kinesiska, bli bästsäljande författare och på min ålders höst bli mellanstadielärare.
Men framförallt:
Jag ska åka till Nordpolen. Jag har någon sorts dröm om det där snötäckta stället, som väckts av Guldkompassen tror jag. Tystnaden, isbjörnarna, snön, slädhundar. Snö som yr. Snö som gnistrar. Snö som hörs när den faller. Norrskenet, gardiner av grönt och rosa. Ah, jag drömmer mig bort.

/Linda (med ett drömskt tonfall)
Bloggdesign av Blogghjälp | Online lottery |Thema av 85ideas.