Dag 5 och 6 på samma gång.

Eftersom "min dag" och "vad jag stoppar i munnen under en dag" ganska lätt går att slå ihop så gör jag också det (Långa meningar utan information, det är jag i ett nötskal det).
Så... En vanlig tråkig novembervardag.

Morgon.
En och en halv timme innan skolan börjar blir jag väckt av min butler Pappa, eftersom jag anser att väckarklockor inte är att lita på. Därefter äter jag frukost, klär på mig, packar väskor, är inne på facebook fast jag har väldans bråttom och annat liknande tjafs. När morgonens bestyr är avklarade går jag för att möta Alicia, Den Nästan Alltid Sena, och tillsammans spankulerar vi i lugn takt till skolan.

Objekt stoppade i munnen: Frukost, tandborste.

Dag.
Tar mig uppför trapporna till mitt skåp, för att upptäcka att min högt älskade skåpgranne står i vägen för mig. När jag än kommer till mitt skåp dyker hon upp och ska hämta något (fast sina blockerartendenser till trots är hon en gammal och fin vän). När jag äntligen fått ut mina böcker, vilka förmodligen var helt fel men vad gör det, tar jag mig igenom dagen med omväxlande humör, beroende på vilka ämnen vi har. På eftermiddagen har det ofta hunnit bli mörkt innan jag kommer ut ur den stora feta tegelbyggnaden vi har till skola, men det gäller att tänka positivt! Fin mörkblå färg på himlen idag!

Objekt stoppade i munnen: Godiset det är rea på i närmsta mataffär, vatten med tilhörande glas, sallad, kanske skolmat.
Objekt inte stoppade i munnen: Den osmakliga ursäkt för mat som vi blir påtvingade varje dag (de dagar då den inte är god, det vill säga).

Kväll
Väl hemma efter dagens strapatser väntar något härligt och avkopplande: LÄXOR. Ljuvligt. Middag kanske bjuds på någon gång, och definitivt en massa frukt både före och efter maten. Efter maten gör jag nog en massa saker, för hur lite jag än gör kommer jag ändå aldrig i säng före tolv.

Objekt stoppade i munnen: Frukt (mest citrusfrukter och äpplen), middag (som ofta är god och ätlig), kanske en kaka till kvällen, pekfinger (jag biter mig i fingret när jag tänker, tror jag).

Nu peppar jag för japanloppis imorgon!
/Linda

Kommentarer
Postat av: Pauline

Hejsan! :)

Jag försöker få ihop så många som möjligt som vill att Starkid ska komma till NärCon 2012. De sa att det skulle kosta en del, men att det inte skulle vara helt omöjligt ifall folk visade intresse för det.

Hade varit jättebra om du kunde skriva under http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6095 eller skriva i http://forum.narcon.se/viewtopic.php?f=66&t=2137&start=0 så de får se att det verkligen finns svenska Starkidfans!

Starkid till Närcon 2012! :D

2011-11-29 @ 11:17:29
URL: http://paulineknight.blogg.se/
Postat av: Linda

Bra idé! Jag skriver självklart under!

2011-11-29 @ 16:33:20
URL: http://varforharvien.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback